Nå koser vi oss riktig hæ?

fredag 2. mai 2008

RockChicksa entrer Løten

Jadda, vi er jo som sagt noen jenter som morer seg med en og annen spillkveld en gang i blant.. Vi har kanskje ikke følt at vi har blitt så veldig inkludert i den såkalte "Mokkabønner" - gjengen. Derfor vil vi gjerne være et inkluderende felleskap som absolutt er åpne for nye medlemmer:D

Den 1.mai hadde vi en riktig hyggelig aften i Løten;), tro det eller ei.. For å få litt fart på festen hadde vi en liten rød tråd igjennom kvelden; rocka chicks!! Yeeeee.. Så det gikk selfølgelig litt utover looken til de fleste av oss!
Poker ;), So you think you can dance, Alias, korthuslaging med mye mer var innholdet i kvelden ;) Så vi koste oss riktig.. Og det må gjentas sant jenter?! :D










Kremtopparne sier takk for seg, og gleder seg til flere aftener med kos, hygge og selfølgelig en ny rød trå;) Noen forslag???
:*

6 kommentarer:

Kremtoppene sa...

iiiii....eksker deg sool<3
seff skal vi ha flere og tema;)

SOLVEIG sa...

:D:D

Anonym sa...

HAHAHAHHAHAHA SÅ SINNSYKT RÆVVA!

Sorry ass men de mokkabønnene EIER dere!! Og en ting...Neste gang gang kan det være en ide og ta plasten av sigarene! Da kan man dermed røyke dem!

Anonym sa...

Vi tenker på helsa og holder oss i live lenger en visse andre, sigarene er bare med for å lage den riktige looken! Det er kulere måter å dø på!!

S sa...

Potensielt medlem her, søte kremtopper!

<3

Anonym sa...

ja, potensielt medlem her ja :)
Dere er noen serrriøse artigklumper =)